Nieuws:

  Huisparfums 3 daagse, 21 oktober demonstratie van de luchtzuiverende Lampe Berger

Lees verder >>


Zaterdag 28 oktober: messen slijpen en kartelen.
Lees verder >>


 

Lampe Berger

Lampe Berger heeft een aantal nieuwe branders en nieuwe parfums, waarvan een aantal 'limited'. Je vindt bij ons één van de grootste collecties van Nederland. Alle geurparfums uit voorraad leverbaar en iedere maand een actie met een nieuwe "geur van de maand".  Te vinden in onze webshop. 

We zijn premium partner van o.a. Lampe Berger, Le Creuset, Fissler en ook van Jura koffiemachines. Dit houdt in dat bijna het volledige assortiment koffiemachines te bekijken is en ook uit voorraad leverbaar is. Een aantal apparaten is aangesloten om de lekkerste koffie mee te bereiden. We hebben 5 verschillende brandingen huismerk koffiebonen en uiteraard kun je deze allemaal proeven!

Uitleg en service betekent tevredenheid. We tonen je graag onze nieuwste trends, brede aanbod en recente nieuwe modellen. 

Een servies met bijpassend bestek, een pannenset, een bijzonder geschenk of een nieuwe set glazen, je kunt ze overal kopen. Ben je echter op zoek naar iets bijzonders of een kwalitatief goed product? Dan zijn goede informatie, een deskundig advies, een ruim assortiment en een jarenlange service zeer welkom.

Kwaliteit, productkennis en een scherp oog voor design zijn al zo lang we bestaan basisbegrippen onder onze service. Onze uitleg zorgt voor tevreden klanten. Klanten die gaan voor een eigentijdse stijl en voor de zekerheid dat zij geen spijt krijgen van hun aankoop.

Gevarieerd en breed assortiment
Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd en breed assortiment met voldoende vernieuwingen en noviteiten. Wereldmerken en de daarbij behorende service, noviteiten op keukengebied en bijzondere verrassende (relatie)geschenken.

Dat onze speciaalzaak vele topmerken in huis heeft, betekent overigens niet dat je bij ons topprijzen betaalt. Ons assortiment is afgestemd op elke beurs en elk moment.
Zien we je binnenkort ook in onze winkel?

Klik op het pijltje voor meer foto's van de winkel.

 

 

Hoe het allemaal begon >>>

 

 

Van Genderen
Voorstraat 20
3201 BB
Spijkenisse
T 0181-612777
F 0181-612465
Di
Wo
Do
Do
Vr
Za
Zo
  09.00-17.30 uur
09.00-17.30 uur
09.00-17.30 uur
18.30-21.00 uur
09.00-17.30 uur
09.00-16.30 uur
Op afspraak
garantie-retouren-klachten
privacy policy
betaalmethoden/verzendkosten
algemene voorwaarden
  Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid van onze winkel
     
       

 
Graphical design Ferrazzo, Technical design VDLX. (c) van Genderen 2012, Alle rechten voorbehouden

Van Genderen | kookgerei, Serviezen, Bestekken, Geschenken, Glas | Voor een eigentijdse stijl Kookgerei,serviezen,bestekken,geschenken,relatiegeschenken,glaswerk,koffie koffiebonen,Glaskunst Zweden,Kookgerei,kookhulpjes,bakblikken,bakvormen taartbakken,cupcakes vormen,spuitzakken,spuitmondjes,bakspatel slagroomspuit,slagroomshifon,springvormen,taartvormen,vlaaivormen, weegschalen,keukenweegschalen,vijzels,broodbakvormen,deegrollers, deggkrabber,deegschraper,macaronvormpjes,boterkoekvorm,cakevorm, kooboeken,suikerweger,suikerthermometer,glucosemeter,vleespincet,vleestang,gratentang,marsepeinvormen,koekjesuitsteker,marmerenwerkplaat, gratenpincet,sudderplaatje,vlamverdeler,vlamverkleiner,sudderpan,braadpan, juspan,gietijzerenpan,koekenpan,keramischekoekenpan,grillpan,viabakpan,vlees-pan,aspergepan,hapjespan,stoompan,slowcoocker,Crockpot,Multicook,Solis multicooker,wokpan,wadjan,deMeyere wok,7lagenmateriaal,triply pannen, pannenonderzetters,braadthermometer,vleesthermometer,