Nieuws:

Teveel Yankee Candles!
Lees verder >>


Nieuws van Yankee Candle.
Lees verder >>


Yankee Candle: Zomerse geuren van de maand augustus.
Lees verder >>


3 x zomergeuren van Lampe Berger.
Lees verder >>


  Veel nieuwe en leuke (zomer) artikelen van BLOND.


Lees verder >>


  Hoe het allemaal begon…

In 1930 is het bedrijf gestart door de grootvader en naamgenoot van de huidige eigenaar, Cees van Genderen. Spijkenisse was
toen nog een heel klein dorpje en de winkel was vooruitstrevend
te noemen voor zo weinig inwoners. De collectie bevatte een totaalpakket voor de hele inrichting van het huis. Vloerbedekking, gordijnen, meubels maar ook alle huishoudelijke artikelen zoals pannen, afvalbakken, bezems en af en toe zelfs speelgoed.
 

 

 

 

 

 
 

Later toen zoon Arie en zijn vrouw Plonie in het bedrijf kwamen, had Spijkenisse al aardig wat meer inwoners gekregen en vond er een specialisatie plaats op het gebied van huishoudelijke artikelen en speelgoed.
 

Toen de kleinzoon, de huidige eigenaar Cees van Genderen, rond 1988 in het bedrijf kwam, was Spijkenisse uitgegroeid tot een flinke stad. Er moest een verdere specialisatie plaatsvinden om stevig in de markt te staan. Van Genderen ging zich toeleggen op de betere en meer duurzame huishoudelijke artikelen van gerenommeerde merken, kortom kwaliteit!

De afgelopen decennia heeft dit een verdere vlucht genomen met als speerpunten: kookgerei, serviezen, tafelbestek, geschenken en koffiemachines.

De ontwikkelingen staan niet stil en hier wordt veelvuldig op ingesprongen. Nieuwe artikelen, merken en presentaties. Daarnaast hebben we een moderne website en webwinkel die dagelijks bijgewerkt worden zodat ze up-to-date blijven.

 

Van Genderen
Voorstraat 20
3201 BB
Spijkenisse
T 0181-612777
F 0181-612465
Di
Wo
Do
Do
Vr
Za
Zo
  09.00-17.30 uur
09.00-17.30 uur
09.00-17.30 uur
18.30-21.00 uur
09.00-17.30 uur
09.00-16.30 uur
Op afspraak
garantie-retouren-klachten
privacy policy
betaalmethoden/verzendkosten
algemene voorwaarden
  Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid van onze winkel
     
       

 
Graphical design Ferrazzo, Technical design VDLX. (c) van Genderen 2012, Alle rechten voorbehouden

Van Genderen | kookgerei, Serviezen, Bestekken, Geschenken, Glas | Voor een eigentijdse stijl Kookgerei,serviezen,bestekken,geschenken,relatiegwschenk,glaswerk,glaskunst, koffie bonen, koffiemachines,Jura,Spijkenisse e.o.Voorne Putten,Rotterdam,Rijnmond Vacu Vin,Rosle,Fissler,Habonne,Zwilling,Henckels,deMeyere,Solis,Kitchenaid,Bamix, staafmixer Bamix,Crock Pot,slowcooker,vacumeren,vacumeer machine,Graeff,snij- machine,Global,Kuchenprofi,Gefu,Patisse,bakvormen,bakgerei,bakgereedschap