Nieuws:

Teveel Yankee Candles!
Lees verder >>


Nieuws van Yankee Candle.
Lees verder >>


Yankee Candle: Zomerse geuren van de maand augustus.
Lees verder >>


3 x zomergeuren van Lampe Berger.
Lees verder >>


  Veel nieuwe en leuke (zomer) artikelen van BLOND.


Lees verder >>


 

Bereikbaarheid en parkeren
Lange tijd was er ophef over het hoge parkeertarief in Spijkenisse. Gelukkig is dat inmiddels achterhaald. Sinds 17 november 2014 geldt het nieuwe parkeertarief van maar €1.- per uur. Het starttarief is ook €1.-. Dit geldt alleen voor de 5 parkeergarages. Parkeer altijd in de garage. Het is veel goedkoper, makkelijker en je hoeft niet op de klok te kijken of je kaartje al verlopen is. De Boekenberggarage ( onder de nieuwe bibliotheek) ligt vlakbij onze winkel. Routebeschrijving hieronder.

Gratis parkeren kan nog bij het Riviera zwembad aan de Groene Kruisweg en naast scholengemeenschap De Oude Maas aan de Hekelingseweg.

 


Parkeertarief overzicht

De parkeertarieven in de parkeergarages zijn, zoals hierboven al aangegeven, verlaagd naar € 1.- per uur. Bovengronds betaal je veel meer (€2.60) en kun je maximaal 2 uur parkeren. In de parkeergarages betaal je realtime zonder starttarief. Het best, voordeligst en makkelijkst parkeer je dus in de parkeergarages.

Route en parkeren 
Het beste kan je parkeren in de parkeergarage onder de imposante nieuwe bibliotheek: "De Boekenberg". Stel je navigatie in op de “Karel Doormanstraat”. Als je deze inrijdt zie je gelijk rechts de ingang liggen. Als je geparkeerd hebt, loop je naar de uitgang en steek je de straat over. Loop vervolgens rechtdoor de dijk op en je staat al op de Voorstraat. Wanneer je 150 meter naar links loopt, zie je de winkel liggen. Looptijd hooguit 2 a 3 minuten.

Route vanuit Hoogvliet
Over de Spijkenissebrug ga je bij het tweede verkeerslicht linksaf de Stationstraat op. De weg volgen tot je langs de Boekenberg bibliotheek rijdt. Bij de T-splitsing rechtsaf en dan gelijk weer rechtsaf. Aan de rechterkant zie je de ingang van de parkeergarage.

Route vanaf Voorne Putten, snelweg/Hartelbrug

Je rijdt Spijkenisse in. De rotonde neem je ¾. Bij het tweede verkeerlicht ga je rechtsaf de Hekelingseweg op. Op de rotonde rechtdoor en dan bij het verkeerslicht linksaf. Daarna eerste weg linksaf. Aan de rechterkant zie je de ingang van de parkeergarage.

     

 

 

Van Genderen
Voorstraat 20
3201 BB
Spijkenisse
T 0181-612777
F 0181-612465
Di
Wo
Do
Do
Vr
Za
Zo
  09.00-17.30 uur
09.00-17.30 uur
09.00-17.30 uur
18.30-21.00 uur
09.00-17.30 uur
09.00-16.30 uur
Op afspraak
garantie-retouren-klachten
privacy policy
betaalmethoden/verzendkosten
algemene voorwaarden
  Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid van onze winkel
     
       

 
Graphical design Ferrazzo, Technical design VDLX. (c) van Genderen 2012, Alle rechten voorbehouden

Van Genderen | kookgerei, Serviezen, Bestekken, Geschenken, Glas | Voor een eigentijdse stijl Kookgerei,serviezen,bestekken,geschenken,relatie geschenken,glaswerk,glaskunst,espresso machines,koffie